Beschrijving
Apulië, Italië
Herkomst: Gelegen in Salento (provincie Lecce in de regio Apulië) in de hak van de laars.
Vinificatie: Moderne vinificatie. Fermentatie op schil gedurende 6 dagen met gecontroleerde temperatuur van 26 °C. Gerijpt in grote eiken vaten gedurende 6 maanden en in roestvrijstalen tanks gedurende 18 maanden.
Druiven: 80% Negroamaro, 15% Malvasia Nera di Lecce, 5% Malvasia Nera di Brindisi.
Alcoholpercentage: 13%
Inhoud: 0.75L
Geur en Smaak: Intense dieprode kleur. Volle vlezige rode wijn met aroma’s van rood fruit,
maar ook pruimen, tabak en leer. Robuuste wijn met een goede structuur.
Wijn/Spijs: Dit is een heerlijke wijn bij rood vlees, wild, lamsvlees, rijke pastaschotels en belegen kazen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.