Voorwaarden

Bestellingen kunnen geplaatst worden via deze site en kunnen opgestuurd of afgehaald worden, dit kunt u zelf aangeven tijdens het bestelproces in de webshop (met uitzondering van alcoholische dranken, deze zijn alleen verkrijgbaar in de winkel ivm aangescherpte online verkopen en worden dus NIET verstuurd)

Wij versturen alles met de grootste zorg, pakken alles zorgvuldig in en zorgen ervoor dat het z.s.m. uw kant op komt.

We streven ernaar om de bestelling direct dezelfde dag te versturen m.u.v. bestellingen die op Zaterdag, Zondag of Maandag zijn geplaatst. Deze zullen op Woensdag verstuurd worden. Wij doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te versturen, soms lukt het niet dezelfde dag omdat het dan erg druk is in de winkel. Heeft u wel de bestelling eerder nodig? Bel ons dan even en dan gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Verzend- en verpakkingskosten zijn altijd 7.50 euro t/m 20 kilo. 

Retourneren van non-food artikelen is mogelijk, binnen de wettelijke 14 dagen, neem hiervoor altijd eerst contact op met ons. Zonder overleg wordt er niks teruggenomen. Verzendkosten voor retourneren zijn altijd voor rekening van de klant en de verzend- en andere kosten die we gemaakt hebben voor de eerste verzending zullen van het terug te betalen bedrag afgetrokken worden. 

We versturen met DHL, mocht het pakketje afgeleverd worden bij een DHL servicepunt en niet worden opgehaald en teruggestuurd door DHL, dan worden alleen de kosten van de producten die terugkomen vergoed, geen verzendkosten. Ook dus indien het gewenst is dat het pakket opnieuw verstuurd wordt, zijn de nieuwe verzenkosten voor de klant. 

Indien een artikel geruild moet worden, zijn de verzendkosten voor retourneren voor de klant en ook de nieuw verzendkosten voor het nieuw te sturen artikel zijn voor rekening van de klant.

Alle terugbetalingen worden gedaan binnen 14 dagen na toezegging.

We versturen ook naar het buitenland, neem hiervoor contact met ons op: info@lalie.nl

We also sent to other countries, please contact us: info@lalie.nl

Bonne journée!

Follow by Email
Instagram