Messing kaarsenhouder & adapter voor kaarsen 2 stuks

32.00

Beschrijving

Twee kandelaars voor dunne kaarsen

Messing kaarsenhouder & adapter voor kaarsen met een diameter van circa 1 cm.

Verkocht per twee, voor bijpassende kaarsen klik hier.

Een originele creatie, deze koperen kandelaars voor dunne kaarsen zijn ook adapters voor standaard kandelaars.

Je stelt jezelf niet langer de vraag “Hoe plaats je een kaars in een te grote kandelaar?”. Deze kandelaar & adapter zijn DE oplossing.

Hoe werkt deze kandelaar?
Geplaatst op het breedste gedeelte verwelkomen deze koperen kandelaars dunne kaarsen als een klassieke en zeer decoratieve kandelaar. In standaard kandelaars gestoken, dankzij het smalle gedeelte, verkleinen ze de diameter van de kandelaars en maken het mogelijk om dunne kaarsen te plaatsen. Zo kunt u met deze gouden kandelaars zowel genieten van uw favoriete kandelaars als de mooie kaarsen uit ons assortiment. Kandelaar in kristal of transparant glas, moderne of vintage of zelfs oude kandelaar, dankzij zijn dubbele functie als kandelaar, kunt u uw interieur decoreren met deze zeer elegante fijne kaarsen van de laatste kaarsenmaker in de Provence.

Een slim, decoratief en ethisch idee
Gemaakt in Frankrijk,  deze koperen kandelaars, sober en elegant, passen gemakkelijk in alle stijlen van decoratie. In combinatie met de gekleurde kaarsen van de laatste kaarsenmaker in de Provence, zorgt deze gouden kandelaar in combinatie met een gekleurde kaars voor een elegante sfeer en verlicht je huis op een verantwoorde en duurzame manier. Kies voor deze kandelaars voor kaarsen met een diameter van 1 cm, een unieke en op maat gemaakte creatie om uw interieurdecoratie een vleugje originaliteit te geven. Gerangschikt in een duo, deze koperen kandelaars sieren het midden van de tafel, consoles of decoreren de open haard op een moderne en verfijnde manier.

Messing, een nobel materiaal dat lang meegaat, is ook erg helder, het zal gekleurde kaarsen versterken.

Versierd met dunne kaarsen, deze metalen kandelaars zijn echte, zeer chique decoratieve objecten speciaal voor tafeldecoratie : trouwtafel, doop-, communie- of verjaardagstafel. Liefhebbers van servies zullen er dol op zijn!

– Messing kandelaar voor kaarsen met een diameter van circa 1cm.

– Verkocht per twee

– Diameter voet 41 mm

– Gemaakt in Frankrijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Messing kaarsenhouder & adapter voor kaarsen 2 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *