ONNO kaars Cape Gold S

105.00

Beschrijving

13x13cm
65 branduren

Schitterend met de mond geblazen en artisanaal vervaardigd glaswerk, met passie gemaakt door gekwalificeerde vakmensen. Een kunstwerk in elk interieur.

Er wordt speciale minerale was gebruikt en lonten van fijn Egyptisch katoen.

Deze Cape serie kaarsen heeft een natuurlijke organische vorm, ideaal om mee weg te dromen en even helemaal te ontsnappen aan ons gestructureerde leven. Het design fleurt je interieur op met zijn natuurlijke warme design.

Deze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in luxe zwarte geschenkdozen, om jezelf te verwennen of als geschenk voor je dierbaren.

Deze handgemaakte kaars brengt warm licht in je huis en zorgt voor een exclusief gevoel van luxe.

Wij willen natuurlijk graag dat je ten volste kan genieten van deze unieke kaarsen en hun intrigerende geuren. Neem daarom alstublieft altijd de onderstaande instructies in acht:

  1. Laat de kaars altijd branden tot het hele oppervlak vloeibaar wordt.
  2. Zodra het hele oppervlak vloeibaar is geworden, zorg er dan voor dat het niveau van de vloeibare was nooit dieper is dan 1.5cm
  3. Controleer de positie van de lonten. De vlammen moeten niet te dicht bij of in direct contact met het glas komen. Als ze uit positie staan, dan dienen ze weer omhoog getrokken te worden wanneer de was weer aan het stollen is.
  4. Zorg er altijd voor dat er minstens 1cm was aan de onderkant van de kaars blijft, dit om te voorkomen dat de vlam de glasbodem niet bereikt, hiermee voorkom je dat het glas oververhit raakt en kan breken.
  5. Laat een kaars nooit onbeheerd achter.
  6. Plaats de kaars niet in de buurt van een warmtebron of in de tocht, anders gaat de vlam walmen.

Bij elke kaars zit een boekje met uitleg over de instructies, lees het voor gebruik aandachtig door, zodat je de kaarsen echt volop kan gebruiken en er volop van kan genieten.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ONNO kaars Cape Gold S” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *