Kusmi Tea Matcha 30 gram

32.90

Uitverkocht

Beschrijving

Een zeldzame biologische poederthee uit Japan, om van te genieten – waarom niet – volgens de regels van de theeceremonie.

Biologische matcha is een unieke biologische groene thee in poedervorm. ” Makkelijk om te zeggen ! Zal je denken. Maar we leggen je alles uit.

Alleen de mooiste bladeren worden met de grootste zorg geplukt. Daarna worden ze plat gedroogd, voordat ze tussen twee granietblokken fijngemalen worden tot een fijn poeder. Echt vakmanschap! Wat betreft zijn smaragdgroene kleur, deze is onnavolgbaar.

Wat je moet weten is dat het de enige thee is waarvan het blad volledig door water wordt opgenomen. Het is dus de essentie die we drinken, en niet alleen de infusie ervan! Met een onvergelijkbaar mondgevoel. Uniek, vertellen we je!

Biologische matcha groene thee is dan ook een zeer bijzondere thee… toch vaak geserveerd in het meervoud: het is het embleem van de beroemde Japanse theeceremonies, gebaseerd op harmonie, respect, zuiverheid en rust. Met hem verspreidt het geluk zich als een lopend vuurtje.

En dat is niet alles ! Met matcha-thee kan je ook bakken: het weet je madeleines en andere dingen een smaak en kleur te geven waarvan alleen zij het geheim heeft. Je begrijpt nu waarom het op zijn beurt de favoriete thee was van boeddhistische monniken, samoerai en keizers… En jij, ga je het weerstaan?

Wij geven je het recept om een ​​heerlijke matcha te bereiden volgens de rituele methode. Het is aan jou om te beslissen of je de traditionele bamboe garde (chasen) en spatel (chasaku) wilt gebruiken… Hoe dan ook, je staat voor een traktatie!

1. Giet 2 tot 4 spatels matcha in een kom

2. Voeg zuiver water toe bij 80°

3. Meng krachtig met een garde terwijl je een W beschrijft met je pols

4. Als het mengsel homogeen is en er een schuimlaagje ontstaat, genieten, puur of zoet!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kusmi Tea Matcha 30 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *