Kusmi Tea White Anastasia BIO Blik 90 gram

19.90

Beschrijving

ORANJE BLOESEM SMAAK WITTE THEE MET BERGAMOT

Geïnspireerd door haar illustere voorganger, biedt biologische White Anastasia een delicate, drinkbare draai aan witte thee. De onweerstaanbare White Anastasia is de afstammeling van de iconische biologische thee van Kusmi. Net als dag en nacht vullen deze twee samenzweerderige schoonheden elkaar perfect aan. De ene gloeit als de dageraad terwijl de andere donker is als de schemering. De originele melange heeft een gedurfd, rebels karakter, maar White Anastasia is zo puur en licht als witte thee, delicaat als oranjebloesem en zurig en helder als de bergamot en citroen die deze ongelooflijk verfijnde melange compleet maken. Geef White Anastasia carte blanche tijdens uw pauzes gedurende de dag! Biologische thee verkrijgbaar in losse thee of in theezakjes. 

Witte thee is een symbool van zuiverheid, niet alleen vanwege de kleur, maar ook omdat het het minst wordt verwerkt en daarom het minst geoxideerd is van alle soorten thee. Zowel zeldzaam als kostbaar, is het twee keer per jaar met de hand geoogst en zijn lange, dunne bladeren zijn bezaaid met jonge toppen en scheuten. Witte thee is ook heerlijk delicaat en heeft een zachte, fluweelzachte textuur. 

Ingrediënten:
White tea* (70%), green tea* (29%), bergamot and sweet lime essential oils, natural lemon flavor, natural orange blossom flavor *Organically grown ingredients

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kusmi Tea White Anastasia BIO Blik 90 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *