ONNO Collection Eternal XL Zanzibar

550.00

Beschrijving

Schitterend met de mond geblazen en artisanaal vervaardigd glaswerk, met passie gemaakt door gekwalificeerde vakmensen. Een kunstwerk in elk interieur.

Er wordt speciale minerale was gebruikt en lonten van fijn Egyptisch katoen.

Deze Eternal serie kaarsen heeft een prachtig glas, ideaal om mee weg te dromen en even helemaal te ontsnappen aan ons gestructureerde leven. Het design fleurt je interieur op met zijn natuurlijke warme design.

Deze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in luxe zwarte geschenkdozen, om jezelf te verwennen of als geschenk voor je dierbaren.

Deze handgemaakte kaars brengt warm licht in je huis en zorgt voor een exclusief gevoel van luxe.

Geur: Zanzibar – Luxe mix van houtachtige kruiden, muskusbasis en zacht vermengd met droge amber. Een sterk parfum.
Ingrediënten: Sterke houtachtige kruiden | Amber | Varen
Brandtijd: 600 branduren
Afmeting: ca. 20x28cm

Bij elke kaars zit een boekje met uitleg over de instructies, lees het voor gebruik aandachtig door, zodat je de kaarsen echt volop kan gebruiken en er volop van kan genieten.

ONNO COLLECTION  – HOOGWAARDIGE HANDGEMAAKTE GEURKAARSEN

Onze innovatieve kaarsen worden in België vervaardigd volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is ontstaan uit een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. In al zijn eenvoud toch zo waardevol en warm. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren.

ONNO Collection presenteert u inspirerende parfums van delicate geuren in  hoogwaardige handgemaakte kaarsen. Wij brengen u de combinatie van geur en kaarslicht op de best mogelijke manier, met respect voor vakmanschap. Elke kaars wordt met de hand gegoten in een ONNO Collection design exclusief met de hand geslepen of gemaakte houder – een kunstwerk op zich. Wij gebruiken speciale minerale was en fijne Egyptische katoenen lonten. Een ONNO Collection kaars is een onmisbare aanvulling op uw interieur, dankzij de unieke geurbeleving en uitstraling. Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van het heerlijke parfum van de ONNO Collection geurkaarsen. Onze parfums zijn een verrassende combinatie van geuren die luxe in uw huis en in uw leven brengen.

Elk parfum is gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ONNO Collection Eternal XL Zanzibar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *