Handcrème 30ml

(1 klantbeoordeling)

6.50

Beschrijving

Vaak verraden ze ons. Blootgesteld aan externe agressies. Ze voeren is essentieel om hun uitdroging te verminderen. In verband met de eigenschappen van de olijfboom werkt sheaboter diepgaand met een sterke bijdrage van vitamine E.
Door zijn kalmerende werking, herstelt de crème terwijl de huid zijdezacht en zichtbaar wordt gerepareerd. De hand die deze zorg heeft ontvangen, zal licht aanvoelen, gerevitaliseerd met minder zichtbare tijdsporen.
Op elk moment van de dag aanbrengen, idealiter na elke agressieve actie voor de huid. Neem de tijd, idealiter eenmaal per dag, om wat druk uit te oefenen op je handpalm, van je vingers tot je pols. Maak vervolgens een vuist met een van je handen en steek de palm met deze vuist over, voordat je je vingers masseert door ze omhoog te trekken.

Olijven en olijfolie worden al sinds de prehistorie gebruikt. Olijfolie heeft een voedende en hydraterende werking en is goed verdraagbaar bij een gevoelige huid. Het kan jeuk van de huid verlichten en een kalmerende werking geven bij eczeem en psoriasis.
De producten van Une Olive en Provence zijn veelzijdig, heerlijk geurend en is een puur natuur product.

1 beoordeling voor Handcrème 30ml

  1. Karin

    Wat een heerlijke crème. In deze tijden van Corona een waar genot aan de handen! Aanrader ten top!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *