Nachtcrème 50ml

39.50

Beschrijving

De zwarte en glanzende pot waar je naar kijkt bevat de nieuwe medeplichtige van je nachten. De nachtcrème ontwikkeld door Une Olive En Provence is verrijkt met hydraterende middelen, waardoor uw huid zacht, zijdeachtig en zichtbaar gevoed wordt.
De anti-rimpelwerking wordt gewaarborgd door de aanwezigheid van dipalmitoylhydroxyproline *, in combinatie met edelweiss b, en hydraten. De witte en donzige gletsjerster biedt zijn verbazingwekkende deugden van natuurlijke verdediging in dienst van je jeugd. Organische sheaboter werkt als een beschermer, voorkomt en behandelt huidveroudering. Je huid en lippen krijgen hun oorspronkelijke volume, soepelheid en toon terug.
Breng de crème ’s avonds dagelijks aan op uw schone, droge huid. Gebruik lichte, precieze en langzame bewegingen. Idealiter begint u altijd vanuit het midden van uw gezicht en verlengt u uw behandeling door naar buiten te strekken. Deze actie heeft het dubbele voordeel van het verwijderen van stress van de dag en het versterken van de eigenschappen van de crème, goddelijke combinatie van massage en de kracht van planten.

Olijven en olijfolie worden al sinds de prehistorie gebruikt. Olijfolie heeft een voedende en hydraterende werking en is goed verdraagbaar bij een gevoelige huid. Het kan jeuk van de huid verlichten en een kalmerende werking geven bij eczeem en psoriasis.
De producten van Une Olive en Provence zijn veelzijdig, heerlijk geurend en is een puur natuur product.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nachtcrème 50ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *